Hari Mata Hari u Atriumu hotela Galleria!

Savršene note za savršen Dan žena!

Legendarna grupa bivše Jugoslavije Hari Mata Hari posle više od deset godina nastupiće u prestižnom hotelu Galleria u Subotici.

“Radujem se susretu sa subotičkom publikom, posebno što volim grad Suboticu a publika ima dušu i uvek sam toplo dočekan! Svaki sarajlija koji dođe u Suboticu oseća se kao kod svoje kuće i drago mi je što je ovaj grad zadržao tradiciju i duh koji svi vole i pamte!”

Iako Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari završavaju novi album koji će se početkom aprila naći u prodaji Hari ističe da možda obraduje svoju publiku u Subotici i novim pesmama!

Grupa Hari Mata Hari od srca poziva sve drage Subotičane da dođu 8. marta u hotel Galleria i uživaju u savršenim notama za savršen dan jer kako kažu noć za pamćenje na obostrano zadovoljstvo i publike i benda!

Karte za koncert po ceni od 1.000 dinara se mogu kupiti na recepciji hotela Galleria i u bavarskoj pivnici “Minhen”. Sindikati i udruženja za kupovinu većeg broja karata mogu da se obrate na broj 024647294 ili 024647111 (marketing hotela).

VIP ulaznice

Uživajte u koncertu sa vip ulaznicama, očekuje vas:
  • Koktel stolovi uz binu u ograđenom prostoru
  • Koktel dobrodošlice
  • Osoblje za posluženje
Cena VIP ulaznica: 2.500 rsd
hari_mata_hari_hotel_galleria_slika