Sajam venčanja

Hotel „Galleria“ po 5. put organizuje Sajam venčanja, koji će se održati u Atriumu hotela, 05.03.2016. godine, u trajanju od 12 do 18 časova.

Organizacioni tim i učesnici Sajma će i ovaj put omogućiti budućim mladencima da nađu „sve na jednom mestu“ za svoj Veliki Dan.
Iz bogate ponude posebno izdvajamo popuste i poklone za buduće mladence! Dragi naši, budući mladenci, čarolija Vam je na dohvat ruke, a Vaše je samo da nam se pridružite, da zajedno pronađemo Vašu inspiraciju.

BELE VESTI

I na ovom Sajmu venčanja, svi zainteresovani mladenci će imati priliku da na jednom mestu bez lutanja i stresa prođu pripreme za svoj najlepši dan. Organizatori i učesnici sajma su odlučili da i ove godine organizuju nagradnu igru kako bi što većem broju budućih bračnih parova doneli značajne uštede i smanjili troškove priprema venčanja.

Dragi mladenci čekamo vas uz poklon vaučere, specijalne ponude, popuste i nagrade!

Pridružite nam se 05. marta i u periodu od 12,30 h do 16,00 h dođite i prijavite se za učešće u nagadnoj igri, ispunjavanjem formulara koji će vam biti obezbeđen tog dana, na samom sajmu. Izvlačenje nagrada će se održati u 16,30 časova.
sajam_vencanja_hotel_galleria_galerija