SAUNA SEANSE

SAUNA SEANSESvi znamo da boravak u sauni blagotvorno deluje na naš organizam. Ali većina nas nije upoznata sa pravilnim korišćenjem  finske saune, što je veoma važno kako bi se očuvalo i ojačalo naše zdravlje.

Iz tog razloga smo za Vas pripremili Sauna Seanse sa specijalno obučenim sauna majstorom!

Sauna seanse održavaju se u finskim saunama na visokim temperaturama uz aktivnost specijalno obučenog sauna majstora koji održava seansu, trajanje od 10 do 15 minuta.

Seanse se odvijaju tako što se sve vreme dok traje boravak u sauni, koristi voda obogaćena prirodnim eteričnim uljima, kojom se poliva žarište toplote tj. toplo kamenje, čijim se isparenjima ispunjava sauna i generalno povećava  vlažnost vazduha.

Takođe sauna majstor koji rukovodi seansom, pored polivanja žarišta, vodi računa o periodičnom dopremanju  svežeg vazduha,  otvaranjem vrata i mešanjem vazduha u zatvorenom prostoru uz pomoć peškira, što u određenim  trenucima povećava  temperaturu, podstiče znojenje. Isparanje od prirodnih eteričnih ulja pozitivno utiče na psihofizičke karakteristike  korisnika putem čula mirisa.

Za sve informacije 024/ 647-266