Spa vikend

Vikend je kratak, ali idealan za odmaranje od napora. Nemojte uzalud trošiti Vaše dragoceno vreme razmišljajući šta da radite tokom vikenda. Samo izležavanje u krevetu tokom vikenda još više će Vas uspavati i umoriti. Na početku sledeće radne sedmice neće Vam biti ni do čega, osećaćete se neraspoloženo i pospano. Ako još uvek niste odredili cilj i plan za idealan vikend odmor, mi Vam nudimo spa vikend. U Hotelu Galleria možete izabrati želite li da se odmorite, zabavite, rekreirate, jedete i pijete, opustite ili možda – sve to u našem wellness centru.

blog_09_wellness

Provedite nezaboravan spa vikend na 1.600 kvadratnih metara stvorenih za vrhunsko provođenje vremena i užitak kakav ste do sada mogli samo da sanjate. U našem wellness centru imate toliko mogućnosti da prosto nećete moći da odlučite šta biste pre isprobali. Za tretmane Vašeg tela na raspolaganju su turska kupatila, finske saune, masaže celog tela, lica, stopala, leđa, relaksacione i razne druge masaže. Infracrvena sauna, kapsula zdravlja, solarijum, slana soba ili hidromasaža dovešće Vaše telo u takvo stanje da ćete zaboraviti da ste ikada bili umorni i pod stresom.

Sami ili u prijatnom društvu opustite svoj organizam preko vikenda. Naše ljubazno osoblje je spremno da odgovori na svaki Vaš zahtev i omogućiće da Vaše želje budu ispunjene. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od ukupno 90 smeštajnih jedinica. Klasične ili sobe za osobe sa posebnim potrebama kao i apartmani, samo su deo ponude. Ako je i vikend za Vas radan, organizujte seminar ili kongres u salama opremljenim kompletnom tehničkom opremom, a nakon toga prepustite se užitku i spa vikend tretmanima.

Veliki broj sportskih objekata i prelepo prirodno okruženje parkova i šuma jeste ono što svaki turista želi da oseti i ono zbog čega je svaki naš posetilac zadovoljan uslugom. Osim wellness tretmana, vreme možete provoditi šetnjama uz jezero Palić ili kroz Dudovu šumu. Nikako nemojte propustiti da zasladite spa vikend fantastičnom kuhinjom i specijalitetima kao što su prisnaci, perkelti, paprikaši, štrudle sa makom i “fanci”. Hrana i piće u Subotici su melem za želudac. Punoća ukusa u tako lepom ambijentu nahraniće Vas u doslovnom i u duhovnom smislu.

Ako čak ni to sve, uz spa vikend, ne zadovoljava do kraja Vaše zahteve, imamo još jednu ponudu. Wellness centar hotela Galleria organizuje posetu obližnjim lokacijama na kojima se uzgajaju prelepi konji. Druženje sa tim plemenitim stvorenjima ili obilazak muzeja nateraće Vas da stvorite spisak želja.

Na kraju dana iz snova, hotel Galleria će se pobrinuti i za vrhunsku zabavu. Zvuk tamburice razgaliće Vaše srce i zaokružiti doživljaj koji će se na trenutke činiti kao nestvaran.

Kao što možete primetiti, 24 časa će vam biti premalo da popunite dan svim aktivnostima koje možete da zaželite. Vikend je upravo zato najidealniji izbor jer vikednom imate najviše vremena za rekreaciju, sport, opuštanje i zabavu tokom sva četiri godišnja doba. Mi smo Vam dali predlog, na Vama je da odlučite. Želite li da bacite svoje slobodno vreme ili da ga iskoristite do te mere da se osećate preporođeno i inspirisano za nove uspehe? Ako je odgovor ovo poslednje, požurite u naš wellness centar, spremni smo da ispunimo Vaše zahteve.