Kongresna sala

Subotica je zbog svog geografskog položaja jedna od najpoželjnijih poslovnih destinacija u Srbiji. Smeštena na severu Srbije, blizu granice s Evropskom unijom, a ne daleko niti od istočnih niti od severnih komšija, često je odredište poslovnih putnika i domaćin raznih kongresa. Osim toga, gastronosmka ponuda i prirodne lepote pomažu Subotici da kvalitetno ugoste razne skupove i konferencije.

Hotel Galleria je svojom ponudom kongresnih sala broj jedan u Subotici, a i šire. Takozvana MICE (Meetings, Iniciatives, Conferences, Events) ponuda našeg hotela je na najvišem nivou iz razloga što upravo takve poslovne goste i očekujemo. Osim kongresnih sala, MICE turizam je podstaknut i propratnim sadržajima kao što su wellness, spa, masaže, teretana i slične usluge. S takvim adutima, ne čudi što je Subotica jedna od najatraktivnijih kongresnih destinacija.

Celokupna je priča zaokružena službenim partnerstvom s Kongresnim biroom Srbije i Kongresnim biroom grada Subotice. Tako Hotel Galleria jedini u regionu s ponosom nosi epitet ´Kongresnog hotela´.

Naša ponuda kongresnih sala je veoma bogata i raznolika. Mesto za sebe mogu pronaći manji sastanci, inicijative, konferencije, izložbe i veliki kongresi. Našim gostima je na raspolaganju 7 kongresnih sala nazvanih po evropskim gradovima. Četiri najmanje dvorane ´Berlin´, ´Budimpešta´, ´London´, ´Moskva´ su idealne za sastanke na kojima učestvuje do 40 osoba. Ove su dvorane raspoređene od prvog do četvrtog sprata, redom kako su navedene. Konferencijska sala ´Subotica´ se nalazi na prvom spratu, površine je 130 m2 i kapaciteta za 100 osoba. Konferencijska sala Minhen je naša druga najveća sala i namenjena je prezentacijama u okviru velikih konferencija i kongresa. Najveća sala ´Rim´ se nalazi na petom spratu i u njoj se mogu organizovati kongresi za čak 450 osoba.

Naravno, zakupom sala na raspolaganje dobijate laptop, projektor, platno, LCD TV, DVD, opremu za simultano prevođenje, govornicu,ozvučenje, bežične mikrofone, štampač, pointer-presenter te mogućnost audio zapisa. Takođe su sve sale klimatizovane kako bi našim i Vašim kongresnim gostim boravak u hotelu bio što ugodniji.