Restorani za svadbe

Restorani za svadbe su takođe deo ponude koju nudimo svojim posetiocima. Pored zabave, pesme, slavlja i efekata, za venčanja je neuporedivo važna kvalitetna hrana u vrhunskom ambijentu. Obzirom da se ukusi razlikuju, na raspolaganju je nekoliko različitih vrsta restorana. Pregledajte u nastavku naše restorane, koji ne moraju biti nužno rezervisani za samu svadbu već i za, na primer, doručak jutro posle svadbe ili momačko, te devojačko veče pre svadbe.

Restoran Panorama

Restorani za svadbe, prema našim kriterijumima, moraju zadovoljiti dva najvažnija uslova – poseban i lep prostor i još kvalitetniju kuhinju. Što se tiče prvog kriterijuma, restoran Panorama pruža najlepši pogled na Suboticu zbog kojeg smo sigurni da ćemo ispratiti svakog našeg gosta zadovoljnog. Tome još dodajemo proverene nacionalne i internacionalne specijalitetete, bogatstvo raznovrsnih vina vrhunskog kvaliteta i dobijamo restoran kojim se ponosimo. Prijatan ambijent takođe može da bude povod za poslovne ručkove i ostale proslave.

Restoran Paviljon

Na 6. spratu hotela Galleria nalazi se još jedan vrhunski restoran. Ovaj restoran je idealan za postavljanje najkvalitetnije hrane na švedski sto dugačak 10 metara. Panorama na grad prostire se sa naše terase do 10 kilometara daljine. Ipak, pretpostavljamo da to neće biti dovoljno da zasiti Vaš želudac pa će se naši vrhunski kuvari pobrinuti za ono najvažnije – gurmanske specijalitete.

Restoran Munchen

Hotel Galleria je od novembra 2012. godine bogatiji za još jedan ugostiteljski objekat građen u autentičnom bavarskom stilu. Ideja restorana je da kulturu najrazvijenije nemačke regije donese i u naš hotel. Gastronomija Bavarske će goste u mnogome podsetiti na Oktobarfest – najveću manifestaciju tog tipa na svetu. Pored vrhunskih bavarskih specijaliteta za potpuno uživanje, ono što je zagarantovano u restoranu je i selekcija najboljih nemačkih piva. Ovaj restoran nije namenjen da se koristi kao restoran za svadbu, ali itekako može doprineti organizaciji neke od prethodnih zabava, poslovnih okupljanja, proslava i slično.

Balska dvorana

Balska dvorana hotela Galleria je najlepša svečana sala u Vojvodini. Ukupna površina Balske dvorane je 570 m2 sa kapacitetom do 430 osoba. Dvorana se nalazi na 5. spratu i namenjena je za svečanosti, proslave i slično. Ova prelepa atmosfera sa svečanim okruglim stolovima i podijumom za ples, doveden je do savršenstva uz posebno pravljene dekorativne presvlake za stolice, skulpture od leda i dekorativnu postavku stolova.

Na kraju podsećamo da restorani za svadbe Hotela Galleria nude i poseban poklon. Poverenje koje nam je ukazano nagrađujemo ekskluzivnim Mladenačkim apartmanom za prvu bračnu noć i Relax paketom za mladence u našem Galleria Wellness centru. Usudimo se dakle reći da kod nas restorani za svadbe vrede duplo.