Sala za svadbe

Dan venčanja je jedan od onih dana u životu koji se pamti zauvek. Sala za svadbe je mesto na kojem se odvija najzabavniji deo večeri i mesto gde započinje zajednički život. Kruna svake bajke o ljubavi je zajednički život, a mi Vam nudimo jedinstveno mesto na kojem će ta bajka biti krunisana. Hotel Galleria je u ovom delu Srbije najotmenije mesto za proslave venčanja.

Naša Balska sala za svadbe svojom veličinom, rasporedom stolova, podijumom za igru i besprekornom uslugom prvi je izbor velike većine mladenaca. Balska dvorana hotela Galleria je najlepša svečana sala u Vojvodini. Ukupna površina Balske dvorane je 570 m2 sa kapacitetom do 430 osoba. Dvorana se nalazi na 5. spratu i nije namenjena isključivo za venčanja jer se u njoj mogu održavati razne svečanosti, korporativne proslave i slično, uz mogućnost različitog prilagođavanja i dekorisanja dvorane.

sala-za-svadbe-blog

Sala za svadbe je posebno prilagođena zahtevima venčanja. Njen oblik, veličina i funkcionalnost podižu atmosferu na viši nivo. Svečani okrugli stolovi, švedski stolovi, klimatizacija i podijum za ples, u kombinaciji sa svetlosnim efektima, balončićima od sapunice ili efektom snega čine savršeno mesto za svadbu. Sala za svadbe je dovedena do savršenstva jer je puno pažnje posvećeno i najsitnijim detaljima kao što su posebno pravljene dekorativne presvlake za stolice, skulpture od leda i dekorativna postavka stolova. Kada tome svemu dodamo Vas mladence i Vaše sretne svatove, rezultat su najlepši mogući svatovi i dan koji će svima ostati zauvek u sećanju.

Hotel Galleria daruje mladence

Mi verujemo u ljubav i zato svaki momenat koji provedete kod nas želimo da pamtite zauvek na vašem zajedničkom putu ljubavi. U hotelu Galleria želimo da učinimo sve što je u našoj moći da početak Vaše velike ljubavi bude što lepši i prijatniji. Osim što vam na raspolaganju stoji ekskluzivna sala za svadbe, Hotel Galleria se pridružuje svatovima i u darivanju mladenaca.

Poverenje za proslave venčanja u našem hotelu nagrađujemo specijalnim delux mladenačkim apartmanom za prvu bračnu noć i Wellness Relax paketom „Time for two“ za potpuno uživanje u svim lepotama hotela “Galleria”.

Da bismo ispunili sve Vaše zahteve…

…tu je naše profesionalno obučeno i, što je još važnije, ljubazno osoblje koje će odgovoriti na sve Vaše zahteve i pobrinuti se da ispune sve Vaše želje kako biste se na dan venčanja osećali kako i zaslužujete – posebno.