Palić

Palić, jezero i naselje istog imena, nalazi se 8 kilometara severno od Subotice. Tajnovitost njegovih pejzaža oduvek je plenila srce generacija posetilaca. Jezero, raskošni parkovi, neobične građevine s početka 20 veka, nesvakidašnji mir i tišina čine Palić jednom od najpopularnijih destinacija u Srbiji.

Gastronomska ponuda severa Vojvodine su odlike po kojima se naš prostor prepoznaje i pamti. Šetališta, plaže, biciklistička staza, kulturno-zabavni i sportski sadržaji, kao i raznovrsne manifestacije dopunjuju ponudu ove turističke destinacije. Uz tradicionalni ambijent hotela “Galleria”, najsavremeniju uslugu i okruženje koje nam dopunjuje Palić – sigurni smo da smo u samom vrhu turističkih izbora Srbije.

Sve Vaše želje vezane za posetu sadržaja i aktivnosti koje Palić može da ponudi su deo naše usluge! Kontaktirajte nas sa Vašom agendom ili nam prepustite da ponudimo ono što mi smatramo da je dobar izbor za Vas. Hotel “Galleria” pored svoje standardne ponude uvek izlazi u susret svojim gostima i organizuje sve što je moguće od dodatnih sadržaja.

Proverite zašto je zalazak sunca na Paliću toliko poseban.

subotica_03_facebook_share

ZOO vrt

Zoo vrt se nalazi u centru Palića i prostire se na 10 hektara. Zoološki vrt se svojim konceptom, lepotom, uređenjem i tretmanom životinja izdvaja među vodeće u ovom delu Evrope. Cvetni aranžmani, jezera i fontane dopunjuju izgled vrta dok posetioci uživaju u posmatranju 60-tak životinjskih vrsta. U parku se nalazi 270 vrsta drveća i žbunja među kojima su i egzotične vrste kao Libanski kedar i gigantska sekvoja. Zoo centar može da dočeka stotinu gostiju u sali za sastanke.


 

Sadržaj rađen u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Subotice