Dragi gosti,

Promo period do 30.12.2020. Besplatno korišćenje Wellness Center-a za sve hotelske goste i 25% popusta na sve tretmane lica i tela. Fitness Center je na raspolaganju svim gostima 24/7.

Brinemo o Vašem zdravlju i poštujemo sve preporučene i propisane mere prevencije, dok su higijenski standardi, kao i uvek u hotelu Galleria na najvišem nivou. Izuzetna lokacija, prijatan ambijent i vrhunska usluga učiniće Vaš boravak nezaboravnim, a poslovno putovanje udobnim.

Dođite i uverite se zašto smo od strane Trivaga proglašeni za najbolji hotel od 4* u Srbiji i zašto je New York Times baš nas preporučio.

Dobrodošli!

 


 

Smeštaj u hotelu “Galleria” je strukturiran tako da možemo da ponudimo ukupno 90 smeštajnih jedinica. 78 dvokrevetnih soba, 10 apartmana od čega 7 klasičnih i 3 delux apartmana (Predsednički, Kraljevski i Mladenački) i 2 sobe prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.
U našem hotelu možete da birate da li želite da budete smešteni na strani hotela sa pogledom na grad ili na unutrašnjoj strani sa pogledom na naš Atrium.

 

NIJE DOZVOLJENO UNOŠENJE HRANE I PIĆA U HOTEL

 

Sobe

Opremljenost

Hotel “Galleria” u svojim smeštajnim kapacitetima ima 80 ekstra velikih dvokrevetnih soba sa 30 m2 (78 standardnih i 2 prilagođene osobama sa posebnim potrebama) i najnovijim TV aparatima (model 2013) koji su opremljeni savremenim hotelskim TV sistemom.

Sobe su opremljene odvojenim ležajevima ili po potrebi francuskim ležajem. Između ostalog u sobama se nalaze: mini bar, sef, TV set, priključak za internet kao i WiFi zona za korišćenje bežičnog interneta. Sve sobe su klimatizovane.

 

Sobe za osobe sa posebnim potrebama

Opremljenost

Poštujući najzahtevnije standarde hotelske industrije, u našoj ponudi se nalaze i dve sobe potpuno prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sobe su opremljene kao i standardne uz prilagođeno kupatilo i ulaz u sobe, uz veći prostor oko kreveta.

Sobe su takođe klimatizovane.

Apartmani

Opremljenost

Hotel “Galleria” raspolaže sa 7 klasičnih apartmana.

Apartmani su veličine 60 m2 i na raspolaganju su Vam: dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i toalet. Apartman je opremljen sa sefom, mini-barom, najnovijijim TV uređajima (model 2013) koji su podržani savremenim hotelskim TV sistemom, priključkom za internet i WiFi zonom za korišćenje bežičnog interneta, telefonom u spavaćoj sobi i kupatilu. Tu su i drugi sadržaji koji čine Vaš boravak ugodnim.

Ako želite nešto sasvim posebno, drugačije i nezaboravno, onda je “Apartman za mladence” hotela “Galleria” idealno mesto za prvu bračnu noć. Luksuz i komfor koji ovaj apartman nudi upotpuniće poseban dan u Vašem životu i krunisati Vašu ljubav. Kupatilo sa svojih 30 m2 ima đakuzi kadu za dve osobe, sa 28 mlaznica za masažu.

Ako kod nas organizujete svadbu, mladenački par dobija jednokratno ovaj lep apartman za svoju prvu bračnu noć – BESPLATNO.

Apartman ima ukupno 85 m2, sastoji se od spavaće i dnevne sobe, ima sef, mini-bar, dva TV uređaja, relaksacionu fotelju, osvetljenje “zvezdano nebo” u kupatilu i spavaćoj sobi, dva telefona, internet priključak i WiFi zonu za korišćenje bežičnog interneta i još jedan poseban toalet.

Apartman je klimatizovan.

Kraljevski apartman jedan je od tri rezidencijalna apartmana hotela Galleria.

Nalazi se na 3. spratu i zauzima površinu od 85 m2, sastoji se od spavaće i dnevne sobe. Opremljen je sefom, mini-barom, dva TV uređaja, relaksacionom foteljom, osvetljenjem “zvezdano nebo” u kupatilu i spavaćoj sobi, dva telefona, internet priključkom i WiFi zonom za korišćenje bežičnog interneta, kao i još jednim posebnim toaletom.

Dnevna soba je opremljena luksuznom sedećom garniturom prevučenom najboljom kožom, a fotelja je električno podesiva.

Ako biste hteli u jednoj reči da opišete Kraljevski apartman, ta reč je – nesvakidašnje.

Sve prostorije ovog apartmana su potpuno klimatizovane.

Ovo je najveći i najluksuzniji apartman hotela “Galleria”. Nalazi se na 4. spratu i zauzima površinu od 116 m2.

Apartman ima sopstvenu salu za sastanke za 8 osoba, sa odvojenim ulazom, sef, mini-bar, dva TV uređaja, relaksacionu fotelju, osvetljenje “zvezdano nebo” u kupatilu i spavaćoj sobi, dva telefona, internet priključak i WiFi zonu za korišćenje bežičnog internet, kao i dva odvojena toaleta.

Dnevna soba je opremljena ručno izrađenim nameštajem i garniturom od najkvalitetnije kože, a fotelja je električno podesiva.

Kupatilo je sa raznobojnim osvetljenjem “zvezdano nebo” na tavanici i đakuzijem za dve osobe, sa 28 mlaznica za masažu, za potpuni ugođaj i opuštanje.

Predsednički apartman u jednoj reči – perfekcija.