Dobrodošli u Galleria Wellness Centar!

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost, potrebno Vam je mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se – kod nas ste na pravom mestu.

Naš Wellness Centar od 400m2 u svom sklopu nudi sadržaje koji će Vam omogućiti da se opustite i napunite novom energijom – Finsku saunu, Parnu saunu, Tuševi doživljaja, Infracrvena sauna, Tepidarijume, Slanu sobu i Đakuzi. Osim ovih osnovnih sadržaja, nudimo i vrhunski program masaža, tretmana tela i kozmetičkih usluga.


Galleria Wellness Centar je oaza mira, gde su odmor, opuštanje i harmonija Vaši vodiči za obnavljanje duha i tela. Ulaskom u naš svet osetićete delić raja. Wellness Centar je dizajniran tako da u njemu možete da se opustite, oslobodite stresa i da odete zadovoljni uz dobar osećaj do naredne posete.

Naše ljubazno i stručno osoblje posvetiće Vam punu pažnju i boravak kod nas učiniti prijatnijim. Nakon 19 časova Đakuzi deo je moguće koristiti uz privatno rezervisane termine. Ukoliko je termin izdat, gostima Wellness Centra đakuzi je na raspolaganju do 19 časova.


Osobama mlađim od 16 godina, nije dozvoljeno korišćenje usluga Wellnesa iz zdravstvenih i bezbedonosnih razloga.


Sve naše usluge zakazuju se na navedeni broj telefona Wellness Centra +381 24 647 266.

 

Knjiga utisaka