Dobrodošli u Galleria Wellness Centar!

Obaveštavamo vas da se od  25.7.2017. do početka septembra, vrši renoviranje hidromasažnih kada u Wellness centru. Zbog toga imate 10%popusta na Wellness sadržaje.

Bilo da tražite priliku da učinite nešto dobro za svoje zdravlje i vitalnost, potrebno Vam je mesto da se odvojite od svakodnevnog života i briga, da pronađete svoj mir i obnovite energiju ili jednostavno želite da dragocene trenutke Vašeg slobodnog vremena provedete odmarajući i opuštajući se – kod nas ste na pravom mestu.

Naš Wellness Centar od 400m2 u svom sklopu nudi sadržaje koji će Vam omogućiti da se opustite i napunite novom energijom – Finsku saunu, Parnu saunu, Tuševi doživljaja, Hladnu kupku, Tepidarijume, Slanu sobu i Hidromasažne kade. Osim ovih osnovnih sadržaja, nudimo i vrhunski program masaža, tretmana tela i kozmetičkih usluga.


Galleria Wellness Centar je oaza mira, gde su odmor, opuštanje i harmonija vaši vodiči za obnavljanje duha i tela. Ulaskom u naš svet osetićete delić raja. Wellness Centar je dizajniran tako da u njemu možete da se opustite, oslobodite stresa i da odete zadovoljni uz dobar osećaj do naredne posete.

Za goste hotela Wellness sadržaji su besplatni.
Naše ljubazno i stručno osoblje posvetiće Vam punu pažnju
i boravak kod nas učiniti prijatnijim.


Osobama mlađim od 16 godina, nije dozvoljeno korišćenje usluga Wellnesa iz zdravstvenih i bezbedonosnih razloga.


Sve naše usluge zakazuju se na navedeni broj telefona Wellness Centra +381 24 647 266.

 

Knjiga utisaka