Üdvözöljük a Galleria Wellness Központunkban!

Keresi a lehetőséget, hogy milyen módon növelhetné vitalitását és javíthatná egészségi állapotát? Egy nyugalmas helyet keres, ahol megújulhat és megpihenhet a stresszes hétköznapoktól? Új energiát merítene vagy csak szabadideje értékes pillanatait szeretné kellemesen eltölteni? – Nálunk garantált a pihenés és a kikapcsolódás!

A Galléria Wellness Központ a maga 400 négyzetméterén olyan szolgáltatásokat kínál, melyek lehetővé teszik a teljes kikapcsolódást és ahol új energiával töltődhet fel. Ezen szolgáltatásaink között megtalálható: a finn szauna, gőzszauna, élményzuhanyok, infraszauna, tepidáriumok, sószoba, jacuzzi, kiváló masszázs és testkezelés programok, valamint kozmetikai kezelések széles választéka.

Központunk a “nyugalom oázisa”, ahol pihenés és harmónia vezérli a test–lélek–szellem egyensúlyának megújulását. Világunkba lépve Ön elé tárul a menyország egy kis csücske. Belső kialakítása az Ön kényelmét szolgálja – elsődleges szempont a pihenés, stresszoldás és hogy mindig elégedetten térjen vissza hozzánk.


A kettő és négy órás belépő szállodavendégeink részére 50%-os kedvezménnyel járnak. Ide tartozik a Finn és a Pára szauna, valamint az Élményzuhanyok, Tepidáriumok, Sószoba, Infraszauna és a Jacuzzi használata.

barátságos és professzionális személyzet makszimális figyelmet szentel minden kedves vendégünknek, hogy minél kellemesebben teljen a nálunk eltöltött idő. 19 óra után a Jacuzzi rész privát használatra is kibérelhető. Amennyiben a termin foglalt, a Wellness Központ többi vendége részére a Jacuzzi rész 19 óráig használható.

 A Wellness Központba 16 éven aluliak számára a belépés nem engedélyezett (kizárólag személyi igazolvány felmutatásával)

Minden wellness szolgátatáshoz szükséges a terminfoglalás az alul feltüntetett telefonszámon.

Telefonszám +381 24 647 266

Vendégkönyv