Finn szauna

A finn szauna jótékony hatással van az emberi testre. A 90 °C-os hőmérséklet elősegíti az izzadást és a káros anyagok távozását a szervezetből, felgyorsítja az anyagcserét és ily módon növeli a test immunitását. A szaunában való ajánlott tartózkodási idő 10-15 perc. Ezt követően frissüljön fel hideg zuhannyal majd a folyamatot ismételje meg amíg jól esik.

Gőzszauna

Élvezze az 50°C-fokos pára melegét, lazítsa el testét és szabaduljon meg a káros anyagoktól. A gőzszauna regenerálja a testet így bőre revitalizálódik, letisztul és kész a további kezelésekre.

Élményzuhanyok

Wellness világunk élményzuhanyai különleges felfrissülést kínálnak a szaunák hősége után hűsölni vágyó vendégeink számára. Fedezze fel a teljes megtisztulás felemelő érzését, miután a fürdőzés élménye többet soha nem lesz ugyanolyan mint azelőtt.

Merülő dézsa – Jeges fürdő

Szaunázás után egy rövid időtartamú merülés a fadézsa hideg vizében kifejezetten előnyös egészségügyi szempontból. Lemossa a bőrfelületre kicsapódott méreganyagokat, valamint a hirtelen hőmérséklet-változás serkenti a vérkeringést és jó hatással van a szív és érrendszeri problémákra.

Tepidáriumok – melegpadok

Lazuljon el a tepidáriumon egy könyvvel vagy magazinnal, helyezkedjen el az ideális testhelyzetben és engedje, hogy a pad melege hatására izmai ellazuljanak és megnyugtassa egész testét.

Sószoba

Sószobánkat a padlótól a mennyezetig a Holt-tengerből merített só borítja, valamint Halogenerátor segítségével kerülnek be a levegőbe a kiváló minőségű, tiszta, porlasztott sórészecskék. Kizárólag kőzetből merített egészségügyi sót használunk, mely magas fokú – tiszta, tartósítószer és adalék anyagok nélküli – gyógyító hatású.
Vasban, kálciumban, magnéziumban, rézben, cinkben, lítiumban és szelénben gazdag, mely a légutakon keresztül optimális mennyiségben jut szervezetünkbe és elősegíti, javítja az ember egészségi állapotát. A Sószobában való ajánlott tartózkodási idő 40 perc, mely felér három tengeren töltött nappal.

Hidromasszázs

Élvezze a vízuborékokat melyek ellazítják testét. A Galléria Wellness Központ négy masszázs-káddal rendelkezik.

A Dr Kneipp Wellnes központjának keretein belül, a medence nagyszerű terápiaként használatos a jobb vérkeringés elérésének érdekében a lábban és a teljes testben. A terápia váltakozó sétát foglal magába meleg ( 38°C) és hideg (15°C) vízben, mégpedig kétszer meleg és egyszer hideg vízen át. Ajánlott 2-3 kört tenni a Dr Kneipp-ben való tartózkodás alatt.
Ez a terápia „felhőn való járás“ érzetet nyújt, és a terápia után Ön könnyebben és kellemesebben fog aludni – győződjön meg róla.