A Galléria Wellness Központ gyógytornászai magasan képzett Wellness terapeuták és teljes elkötelezettséggel végzik munkájukat. Wellness központunk vendégeként lehetősége van kiválasztani saját terapeutáját.

A kiválsztott masszázshoz előzetes időpont – egyeztetés szükséges, melyet megtehet a Wellness Központ telefonján vagy e-mail-jén.

A masszázs az egyik legrégebbi és legegyszerűbb gyógymódok közé sorolható. Általa a bőr receptorait és a bőr alatti szöveteket ingereljük és így reflexív módon a teljes szervezetet felébresztjük. Előnyösen hat egészségünkre, a hangulatunkra, javítja valamint felgyorsítja a vérkeringést, a nyirokmirigyeket, javítja a bőr feszességét, regenerálja, ellazítja az izmokat, lassítja a légzést, elősegíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét és a káros anyagok távozását a szervezetünkből, csökkenti a fájdalmat, az izomhúzódásokat és kihat belső szerveinkre.

Relaxációs masszázs

gyenge intenzitású, kellemes masszázs mely által a test ellazul. A stressz és a fáradság megelőzésére szolgál valamint izomlazító hatása is van.

Klasszikus masszázs

Közepes intenzitású masszázs. Specifikus masszázstechnikájának köszönhetően elősegíti az izmok ellazítását, a stresszhatások csökkentését és a vérkeringés növelését. Enyhíti a mélyen gyökerező izomhúzódásokat, gyorsítja a szövetek oxigén ellátását, valamint segíti a szervek működését.

Részleges testmasszázs

A vendég választ: hát, talp, karok, láb, arc/fej/nyak. Kellemes és nyugtató hatású. Az izomfeszültség csökkentésére, a vérkeringés fokozására továbbá fájdalomcsökkentésre javasolt.Parcijalna masaza

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs összesített manuális technikák alkalmazása annak érdekében, hogy az izmok ellazuljanak és hogy lehetővé tegye a test számára hogy könnyebben szállítsa az oxigént és a tápanyagokat az elfáradt izmokba. Pontosan ez az ami hiányzik szervezetünkből, hogy felvegyük a versenyt a modern élet negatív hatásaival szemben.

 

Anticellulit masszázs

A narancsbőrt hagyományos diétával nem lehet eltüntetni. A felgyülemlett méreganyagok okozzák a zsír lerakódását a bőrszövetek alatt. A bőrszövetek megvastagodása mellett, akadályozzák a víz eltávozását a nyirokmirigyekből.
A narancsbőr-kezelés egy összetett folyamat, mely a cellulitis állapotától és típusától függően különböző kezelési módszerek alkalmazását igényli. Wellness Központunk teljesen természetes és hatékony módszert alkalmaz a narancsbőr elleni harchoz, melyet garantáltan mérhet centiméterekben, továbbá formálja alakját és feszessé teszi bőrét. A kezelések fokozatosan követik egymást, eredménye garantáltan látható és hatása hosszan tartó.

A kezelés hatékonyságának érdekében 10 egymást követő kezelést alkalmazunk. A legjobb eredményeket heti három alkalommal érhet el.

Nyirokmasszázs (nyirokdrenázs)

A nyirokdrenázs egy pótolhtatlan terápiás eljárás, mely serkenti a nyirokkeringést és méregteleníti a szervezetet.

Kiemelnénk, hogy ez nem egy fajta izommasszázs, hanem egy nagyon hatékony speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához.

Az anticellulit masszázshoz kombinálva még hatásosabb a kezelés.

Királyi masszázs

2 terapeuta egy időben végzett szinkronos masszázsa, Többféle masszázs bevált technikáját foglalja magába. Az eredmény tiszta elme, rugalmas test és önbizalom, hogy igazán királyi élmenyben legyen része.

Lávaköves masszázs

rendkívül erős gyógyhatással van szervezetünkre a kövek geomágneses tulajdonságának köszönhetően. A vulkáni kőzetek által kibocsájtott hő segít a merev izmok ellazításában, felszabadítja a negatív energiát, serkenti a vérkeringést és nyugtatja az idegeket. Jótékony hatással bír mindazokra, akik keringési problémákkal küszködnek.

Baobab masszázs

a manuális masszázs és a baobab fa gyümölcsével való masszázs kombinációját foglalja magába. Feszesíti a bőrt és javítja annak rugalmasságát. A Baobab olaj baobab kivonatot tartalmaz és E-vitaminban gazdag. Értékes illóolaja megakadályozza a bőr kiszáradását, serkenti az anyagcserét, gyorsítja a vér- és a nyirokkeringést, eltávolítja a méreganyagokat.

 

Forró csoki masszázs

Hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt. A bőrön és szaglóhámon keresztül felszívódó csoki, boldogságérzetet, relaxáló hatást biztosít. A csokoládé masszázs leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Kivételes anti – stressz és rossz közérzetet űző hatású.Masaza cokoladom

Páros masszázs

A páros masszázs az, amikor két embert, két külömböző masszázságyon masszíroznak egyidejűleg ugyanabban a helyiségben, ami speciálisan csak két személy részére lett kialakítva.
A páros masszázs lehetővé teszi a közös élménymegosztást és az egymással való beszélgetést, vagy csak csendben egymás mellett élvezni a közös masszázs pillanatait.