Wellness – kezeléseink a test és lélek ápolásásra szolgálnak egyaránt.

Terapeutáink szakértő tanácsai mellett, engedje át magát revitalizáló kezeléseinknek, élvezze minőségi bőrápolási termékeinket és különféle lazító masszázsunkat, melyek mind a testkezelés részei.


Rest & Relax

Ez a kezelés relaxációs hatású és a stressz feloldására szolgál. Adja át magát a jótékony hatású, minőséges krémek kényeztetésének, melyek amelett hogy a bőrét ápolják, felejthetetlen élményt nyujtanak.

Indoceane testkezelés

A bódító Indoceane spa kezelés elviszi Önt egy kontinenseken átívelő tökéletes utazásra, hogy megmutassa a szépítkezés régi hagyományait és rituáléját.

 

Stresszoldó hátkezelés

Aromás sárpakolás, mely magmás vulkanikus kőzetek és fenyő illóolaj keveréke. Pihentető és stresszodó hatású, csökkenti a reumás- és izomfájdalmakat. Ideális kezelésnek számít Gyógymasszázs előtt.

Méregtelenítő testkezelés

A kezelés mechanizmusa a kollagéntermelés és a sejtosztódás ösztönzése. Az aktív hatóanyagok lehetővé teszik, hogy bőre megtartsa nedvességét és már egy kezelés után is láthatóan frissebb legyen.

Testradír

A testradír azért jó, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti a bőr regenerációját. Ezáltal növeli a bőr feszességét és tónusát.

EXPRESS SLIMMING

LÁTHATÓ EREDMÁNY MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN! ! .Célzottan a comb, a fenék és a has narancsbőrrel érintett területein fejti ki hatását, akár már egyetlen kezelés után látható az eredmény. Azonnali méregtelenítő és karcsúsító hatás.

Kezelés időtartama: 30 perc
Kezelés ára: 1999,00 dinár

TRIPLE ACTION

A cellulit mindhárom típusa ellen hatásos testkezelést.

Kezelés időtartama: 60 perc
Kezelés ára: 2999,00 dinár

SKIN PERFECTION

A testkezelés hatékonyan segít a megereszkedett, repedezett bőr helyreállításában, regenerációjában. Hirtelen súlyváltozás, fogyókúrák esetén vagy szülés után javasolt a kúraszerű kezelés.

Kezelés időtartama: 60 perc
Kezelés ára: 2499,00 dinár