Finska sauna

Finska sauna ima blagotvorno dejstvo na ljudsko telo. Temperatura od 90 stepeni Celzijusa podstiče znojenje i izbacivanje toksina iz tela, ubrzava metabolizam i na taj način povećava otpornost organizma. Preporučeno vreme boravka u sauni je 10-15 min. Nakon boravka u sauni, osvežite se hladnim tušem i postupak ponovite dok god Vam prija.

 

Parna sauna

Uživajte u temperaturi pare od 50 stepeni Celzijusa. Opustite Vaše telo i oslobodite se štetnih materijala. Parna sauna će regenerisati Vaše telo, a Vaša koža će biti revitalizovana, čista i spremna za druge tretmane.

 

Tuševi doživljaja

Nakon Vašeg tretmana zakoračite u jedan od naših tuševa doživljaja i otkrijte rajski osjećaj potpune čistoće. Vaš ritual kupanja više nikada neće biti isti.

 

Infracrvena sauna

Temperatura u infracrvenoj sauni se kreće u rasponu od 50 do 60°C što je još jedna prednost za one kojima ne prijaju visoke temperature klasične saune. Boravak u infracrvenoj sauni iznosi do 30 minuta. Gosti mogu da osete prijatnu toplotu posle koje sledi tuširanje, relaksacija i osveženje laganim napicima.

Toplota infracrvene saune relaksira i opušta naše telo, redukuje stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otklanjanje štetnih materija i toksina iz organizma i za pročišćavanje kože. Infracrvena sauna jača imunološki sistem. U medicini infracrvena toplota se koristi za smanjenje bola u zglobovima, leđima i vratu, kod reume, artroze, neuralgije, smanjuje bol kod hroničnog umora i fibromijalgije, pomaže kod tretmana celulita, alergije i nekih kožnih oboljenja.

 

Tepidarijumi – tople klupe

Opustite se uz časopis ili knjigu na tepidarijumu. Formirajte idealan položaj tela na temperaturi klupe koja opušta Vaše mišiće i relaksira celo telo.

 

Slana soba

Cela prostorija je obložena solju iz Mrtvog mora i to na podu, plafonu i zidovima, a uz pomoć halogeneratora se u prostoriju bez prestanka u vazduh “uduvavaju” mikročestice samlevene soli visokog kvaliteta i čistoće. Koristimo isključivo kamenu medicinsku so bez konzervansa i aditiva protiv zgrudnjavanja soli, so koja ima sva potrebna lekovita svojstva i dobijena je potpuno savremenim i higijenskim putem.

Bogata je gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, litijumom i selenom, koji, uneti u organizam preko disajnih puteva u optimalnim količinama, doprinose poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. Boravak od 40 minuta u Slanoj sobi, zamenjuje čak tri dana provedena na moru.

 

Đakuzi

Pružite sebi zadovoljstvo uz mehuriće vode koji opuštaju Vaše telo, sa pogledom na grad.