Finska sauna

Finska sauna ima blagotvorno dejstvo na ljudsko telo. Temperatura od 90 stepeni Celzijusa podstiče znojenje i izbacivanje toksina iz tela, ubrzava metabolizam i na taj način povećava otpornost organizma. Preporučeno vreme boravka u sauni je 10-15 min. Nakon boravka u sauni, osvežite se hladnim tušem i postupak ponovite dok god Vam prija.

 

Parna sauna

Uživajte u temperaturi pare od 50 stepeni Celzijusa. Opustite Vaše telo i oslobodite se štetnih materijala. Parna sauna će regenerisati Vaše telo, a Vaša koža će biti revitalizovana, čista i spremna za druge tretmane.

 

Tuševi doživljaja

Nakon Vašeg tretmana zakoračite u jedan od naših tuševa doživljaja i otkrijte rajski osjećaj potpune čistoće. Vaš ritual kupanja više nikada neće biti isti.

 

Hladna kupka

Koristi se za rashlađivanje tela posle korišćenja saune. Delovanjem hladno ledene vode krv napušta površinu kože i naglo odlazi ka unutrašnjim organima, povećavajući im prokrvljenost i detoksikaciju. Pod dejstvom ovih metoda sami bubrezi i jetra rade mnogo brže i efektivnije.

 

Tepidarijumi – tople klupe

Opustite se uz časopis ili knjigu na tepidarijumu. Formirajte idealan položaj tela na temperaturi klupe koja opušta Vaše mišiće i relaksira celo telo.

 

Slana soba

Cela prostorija je obložena solju iz Mrtvog mora i to na podu, plafonu i zidovima, a uz pomoć halogeneratora se u prostoriju bez prestanka u vazduh “uduvavaju” mikročestice samlevene soli visokog kvaliteta i čistoće. Koristimo isključivo kamenu medicinsku so bez konzervansa i aditiva protiv zgrudnjavanja soli, so koja ima sva potrebna lekovita svojstva i dobijena je potpuno savremenim i higijenskim putem.

Bogata je gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, litijumom i selenom, koji, uneti u organizam preko disajnih puteva u optimalnim količinama, doprinose poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. Boravak od 40 minuta u Slanoj sobi, zamenjuje čak tri dana provedena na moru.

 

Đakuzi

Pružite sebi zadovoljstvo uz mehuriće vode koji opuštaju Vaše telo, sa pogledom na grad.