Wellness tretmani tela su namenjeni nezi tela i opuštanju duha.

Uz stručnu konsultaciju sa našim terapeutima, prepustite se tretmanima za revitalizaciju Vašeg tela. Uživajte uz kvalitetne preparate i opuštajuće masaže koje su deo tretmana.


 

Rest & Relax

Tretman tela za potpuno opuštanje i oslobađanje od stresa. Prepustite se blagotvornom dejstvu kvalitetnih preparata koji neguju telo i pružaju prijatan osećaj blagostanja.

Indoceane tretman tela

Indoceane predstavlja opojni tretman koji Vas vodi na putovanje krajnje relaksacije preko kontinenata, obuhvatajući stare tradicije i rituale ulepšavanja.

rest-relax

Antistres tretman leđa

Tretman sa aromatičnim blatom na bazi mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Tretman utiče na opuštanje tela i ima izražen anti-stres efekat, pomaže kod povreda, reumatskih problema bolova u mišićima. Idealan je kao tretman za predterapeutsku masažu.

Detox tretman tela

Tretman stimulacije mehanizma stvaranja kolagena i proliferacije ćelija. Aktivni sastojci učiniće da koža Vašeg tela zadrži vlažnost i postane vidno svežija nakon samo jednog tretmana.

Piling tela

Piling je odličan za uklanjanje mrtvih ćelija sa kože. Podstiče obnavljanje ćelija i samim tim pojačava dejstvo sredstava za negu i zatezanje kože.

Expres sliming

Tretman za brzo smanjenje masnih naslaga ispod kože. Preporučuje se i muškarcima. Cilj tretmana je smanjenje masnih naslaga 2 do 4 cm po tretmanu.

Triple action

Tretman kreiran za kombinovani celulit. Cilj tretmana je omekšavanje fibroznog celulita, njegova razgradnja i smanjenje vidljivosti celulita.

Scin perfection

Učvršćuje se opuštena koža tela, višak kože se vidno smanjuje, vezivna vlakna se ojačavaju i reguliše se arhitektonika tkiva. Cilj tretmana je zatezanje kože i uklanjanje viška kože.