Prolećni popusti

Slana soba

Prostorija koja je sa svih strana obložena solju iz Mrtvog mora. Čak 6.5 tona soli se nalazi na podu, plafonu i zidovima, a uz pomoć halogeneratora se u prostoriju bez prestanka u vazduh “uduvavaju” mikročestice samlevene soli visokog kvaliteta i čistoće. Koristimo isključivo kamenu medicinsku so visoke čistoće bez konzervansa i aditiva protiv zgrudnjavanja soli, so koja ima sva potrebna lekovita svojstva i dobijena je potpuno savremenim i higijenskim putem. To je “Pharma” so austrijske firme “Salinen”.

So se vadi iz planinskog masiva austrijskih alpi sa dubine i do 700 m što garantuje visoki kvalitet i čistoću. Bogata je gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, litijumom i selenom, koji, uneti u organizam preko disajnih puteva u optimalnim količinama, doprinose poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. Boravak od 40 minuta u Slanoj sobi, zamenjuje čak tri dana provedena na moru.

Slana soba 40 min standardna cena 800din – sada 520 din

Slana soba 20 min standardna cena 600din – sada 300 din

HKF_1958

Masaža

Prilikom masaže nadražuju se receptori na koži i potkožnom tkivu, kao efekat mehaničkog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na budjenje celog organizma. To znači da masaža odlično deluje na naše zdravlje i raspoloženje: poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, opušta mišiće, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma, smanjuje bol i napetost, deluje na unutrašnje organe.

Svaka 6-ta gratis

KRIS3008

Dnevna karta

  • Dr Kneipp vodena terapija
  • Parna sauna
  • Finska sauna
  • Tepidariumi
  • Relax zona
  • Hidromasažne kade

Svaka 6-ta gratis

HKF_1942

Api terapija sa medom

Api terapija predstavlja upotrebu pčelinjih proizvoda u svrhu preventivne zaštite zdravlja i duha. U kozmetici se pre svega koristi za regeneraciju i negu. Pčelinji proizvodi su kombinovani sa ekstraktima lekovitog bilja i algi, pri čemu se postiže sinergetski efekat. Med zadržava vlažnost kože a matični mleč je učvrščćuje. Važno je spomenuti i propolis koji je potpuno prirodni i nema negativne nuspojave.

Standardna cena 4600din – sada 3220 din

KRIS3111

Mezotretman komplet

Standardna cena 5200din – sada 3640 din

Mezotretman mini

Mezoporacija je tehnika unošenja aktivnih supstanci putem elektro impulsa.

Mezoterapija bez igle, omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen i vitamini) poveća za fantastičnih 90%. Ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju . Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Standardna cena 3300din – sada 2310 din