Pokažite svojim kolegama i saradnicima nešto posebno – upoznajte naš MICE program.

Kongresni hotel “Galleria” je novoizgrađeni hotel koji postoji od 2007. godine i nalazi se u samom centru Subotice – najsevernijeg grada u Srbiji koji je u neposrednoj blizini granice Srbija – Mađarska. Od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti smo udaljeni manje od dva sata vožnje. Sastavni deo Subotice je i Palić, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.
Hotel “Galleria” nudi besprekoran smeštaj u Subotici u neposrednoj blizini jezera Palić, a kao kongresni hotel imamo cilj da pomognemo u planiranju i organizaciji poslovnih skupova, i omogućimo superioran kvalitet usluge uz idealan cost-benefit odnos. Proverite zašto je smeštaj u hotelu “Galleria” u Subotici odličan domaćin svim individualnim i grupnim posetiocima severne Srbije. Hotel raspolaže sopstvenim parkingom na -1 i -2 nivoima uz obezbeđenje i video nadzor.

Zahtev za ponudu pošaljite na adresu: hotel@hotel-galleria.com

Atrium trg

Jedinstvenost hotela “Galleria” se ogleda i u prelepom ambijentu centralnog Atrijuma koji spaja poslovni, hotelski i kongresni deo u jednu celinu. Namenjen je za događaje i dešavanja otvorenog tipa sa površinom 1.300 m2 i visinom 25 m i kao takav predstavlja pravu lokaciju u Subotici za okupljanja i lepa druženja. Okruženje atriuma su Restoran brze hrane i Restoran “Minhen – Bavarska pivnica“. Naša misija je da Atrium bude prepoznatljiv detalj Subotice kao i trgovi najpopularnijih evropskih destinacija, i kao takav da ugosti sve posetioce našeg grada.

hotel_atrium

Atrium je pravo mesto u Subotici za događaje i dešavanja otvorenog tipa, koncerte, predstave, svadbene fotografije i prijeme, modne revije, koktele i druženja.

Natkriven je staklenom konstrukcijom a u centru se nalazi fontana. Atrium se tokom letnjih visokih temperature hladi, a tokom hladnih zimskih dana greje sa sistemom grejanja i hlađenja.