Dragi gosti,

Promo period do 30.12.2020. Besplatno korišćenje Wellness Center-a za sve hotelske goste i 25% popusta na sve tretmane lica i tela. Fitness Center je na raspolaganju svim gostima 24/7.

Brinemo o Vašem zdravlju i poštujemo sve preporučene i propisane mere prevencije, dok su higijenski standardi, kao i uvek u hotelu Galleria na najvišem nivou. Izuzetna lokacija, prijatan ambijent i vrhunska usluga učiniće Vaš boravak nezaboravnim, a poslovno putovanje udobnim.

Dođite i uverite se zašto smo od strane Trivaga proglašeni za najbolji hotel od 4* u Srbiji i zašto je New York Times baš nas preporučio.

Dobrodošli!

 


 

Smeštaj u hotelu “Galleria” je strukturiran tako da možemo da ponudimo ukupno 90 smeštajnih jedinica. 78 dvokrevetnih soba, 10 apartmana od čega 7 klasičnih i 3 delux apartmana (Predsednički, Kraljevski i Mladenački) i 2 sobe prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.
U našem hotelu možete da birate da li želite da budete smešteni na strani hotela sa pogledom na grad ili na unutrašnjoj strani sa pogledom na naš Atrium.

 

NIJE DOZVOLJENO UNOŠENJE HRANE I PIĆA U HOTEL

 

Sobe

Opremljenost

Hotel “Galleria” u svojim smeštajnim kapacitetima ima 80 ekstra velikih dvokrevetnih soba sa 30 m2 (78 standardnih i 2 prilagođene osobama sa posebnim potrebama) i najnovijim TV aparatima (model 2013) koji su opremljeni savremenim hotelskim TV sistemom.

Sobe su opremljene odvojenim ležajevima ili po potrebi francuskim ležajem. Između ostalog u sobama se nalaze: mini bar, sef, TV set, priključak za internet kao i WiFi zona za korišćenje bežičnog interneta. Sve sobe su klimatizovane.

 

Sobe za osobe sa posebnim potrebama

Opremljenost

Poštujući najzahtevnije standarde hotelske industrije, u našoj ponudi se nalaze i dve sobe potpuno prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sobe su opremljene kao i standardne uz prilagođeno kupatilo i ulaz u sobe, uz veći prostor oko kreveta.

Sobe su takođe klimatizovane.

Apartmani

Opremljenost

 Hotel “Galleria” raspolaže sa 7 Junior apartmana.

Apartmani su veličine 60 m2 i na raspolaganju su Vam: dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i poseban toalet. Apartman je opremljen sa sefom, mini-barom, TV uređajima sa savremenim hotelskim TV sistemom, priključkom za internet,  WiFi konekcijom i drugim sadržajima koji će Vaš  boravak učiniti ugodnim.

Junior apartmani su idealni za goste koji uživaju u većem prostoru ili za porodični boravak.

Ukoliko želite nešto sasvim posebno, drugačije i nezaboravno, onda je Apartman za mladence hotela Galleria idealno mesto za Vaše romantične trenutke. Luksuz i komfor koji ovaj apartman nudi upotpuniće poseban dan u Vašem životu i krunisati Vašu ljubav. Kupatilo sa svojih 30 m2 ima đakuzi kadu za dve osobe, sa 28 mlaznica za masažu.

Mladencima koji organizuju svadbenu proslavu u hotelu, darujemo ovaj apartman GRATIS za prvu bračnu noć.

Apartman ima ukupno 85 m2, sastoji se od spavaće i dnevne sobe, ima sef, mini-bar, dva TV uređaja, relaksacionu fotelju, osvetljenje “zvezdano nebo” u kupatilu i spavaćoj sobi, dva telefona, internet priključak i WiFi konekciju i još jedan poseban toalet.

Apartman je klimatizovan.

Kraljevski apartman je jedan od tri luksuzna apartmana hotela Galleria.

Nalazi se na 3. spratu i zauzima površinu od 85 m2, sastoji se od spavaće i dnevne sobe. Opremljen je đakuzi kadom za dve osobe, sefom, mini-barom, dva TV uređaja, relaksacionom foteljom, osvetljenjem “zvezdano nebo” u spavaćoj sobi, internet priključkom i WiFi konekcijom, kao i još jednim posebnim toaletom.

Dnevna soba je opremljena luksuznom sedećom garniturom od najbolje kože, a fotelja je električno podesiva.

Kraljevski apartman Vam pruža jedinstven doživljaj i komfor.

Sve prostorije ovog apartmana su potpuno klimatizovane.

Ovo je najveći i najluksuzniji apartman hotela Galleria. Nalazi se na 4. spratu i zauzima površinu od 116 m2.

Apartman ima sopstvenu salu za sastanke za 8 osoba, sa odvojenim ulazom, sef, mini-bar, dva TV uređaja, relaksacionu fotelju, osvetljenje “zvezdano nebo” u spavaćoj sobi, dva telefona, internet priključak i WiFi konekciju, kao i dva posebna toaleta.

Dnevna soba je opremljena ručno izrađenim nameštajem i garniturom od najkvalitetnije kože, a fotelja je električno podesiva.

Kupatilo je opremljeno đakuzijem za dve osobe, sa 28 mlaznica za masažu, za potpuni ugođaj i opuštanje.