CORPORATE CHRISTMAS PARTY

 

Iskoristite posebnu ponudu i organizujete Vašu korporativnu novogodišnju proslavu u jedinstvenom ambijentu hotela Galleria, u centru Subotice.

Cestitka_2020_Web_SRB

Christmas Party

Radnim danima

Za jednu osobu       Za dve osobe

      169 eur                   249 eur

Weekend Christmas Party

Petak – nedelja

Za jednu osobu       Za dve osobe

    179 eur                      259 eur

 

2 Noćenja sa doručkom

Večera za dobrodošlicu

Svečana večera sa pićem

Besplatno korišćenje Wellness Centra (osnovni sadržaji, u trajanju od 2 sata)

Besplatno korišćenje garaže (tokom boravka)

 

Subotica (Szabadka) se izdvaja izuzetnom lokacijom, na krajnjem severu Srbije, u neposrednoj blizini Palićkog jezera, uz granicu sa Mađarskom. Stapanje raznih kultura kroz istoriju (od Otomanskog carstva do Habsburške monarhije) stvorilo je jedinstveno okruženje za organizaciju međunarodnih susreta i konferencija. Čudesne građevine kreiraju bajkovit centar grada, a duh i šarm njegovih građana, uz nezaboravna iskustva u lokalnim vinarijama, na ergelama ili u rezervatima prirode, stvoriće nezaboravan ugođaj Vašim gostima.

Hotel Galleria se nalazi u samom centru grada, na 50m od pešačke zone. Predstavlja najbolji kongresni hotel u regionu, višestruko nagrađivan i ocenjen od strane Trivaga kao najbolji hotel sa 4* u Srbiji. Hotel ima 90 soba i apartmana, i sve prateće ugostiteljske sadržaje, što uz ljubazno i profesionalno osoblje, garantuje vrhunski komfor svakom gostu. Proverite zašto smo preporučeni i od strane The New York Time’s-a.

Sale – Hotel sa svojim konferencijskim kapacitetima (velika balska dvorana i pet kompletno opremljenih kongresnih sala, površine od 60m2 do 570m2) nudi sve što je potrebno na jednom mestu za organizaciju savršenog događaja (proslava, konferencija, kongresa, seminara, sastanaka…). Nezaboravan provod garantuje prijatan ambijent naših sala i vrhunski specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje.

Galleria Wellness centar relaksirajte se u najboljem Wellness centaru u regionu.

– Finska sauna

– Infracrvena sauna

– Parna sauna

– Slana soba

– Tuševi doživljaja

– Đakuzi

– Tepidarijumi…

Gostima je dostupan i Fitness centar i garaža sa 150 mesta.