Phiwa d.o.o.

 

Kompanija “PHIWA” d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje i izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i ugostiteljske delatnosti.

U sastavu firme PHIWA su logistički centri kojih ima u Subotici, Senti i Zrenjaninu, i Hotel Galleria sa četiri zvezdice koji se nalazi u Subotici.

Korektno i pošteno poslovanje i pridržavanje svih ugovora za nas su sami po sebi razumljivi i predstavljaju osnovu našeg poslovanja. U naše profesionalno poslovanje spade i negovanje odnosa sa opštinama i klijentima i prilagođavanje željama svih naših klijenata. Sve nas je to učinilo pouzdanim i omiljenim partnerom.

Korporativna web prezentacija kompanije “PHIWA” d.o.o. se nalazi na adresi www.phiwa.com.

 

HKPC Galleria

Internacionalni hotelsko-kongreskni i poslovni centar “Galleria” je jedna od najvećih investicija firme “PHIWA” d.o.o. u Srbiji.

Nalazi se u samom centru Subotice i izgrađen je izmedju četiri ulice. Ovaj objekat ima površinu od 29.000 m2, 5 spratova i dve podzemne etaže, u kojima su garaže sa 215 mesta za parkiranje. HKPC “Galleria” se sastoji od tri jedinice: internacionalnog kongresnog hotela sa 4 zvezdice, poslovnog dela i šoping centra, a svi su povezani prelepim centralnim Atrijumom.

HKPC “Galleria” je otvoren u junu 2007. godine, a sam hotel je počeo sa radom 01. septembra 2007. godine.

U Srbiji smo od avgusta 2002. godine i do sada imamo za sobom veoma brz razvoj, tako da možemo reći, da smo postigli mnogo i da smo jedan od najvećih investitora u Vojvodini.